P-SLY:n nuoren tutkijan matka-apuraha v. 2021

Pohjois-Savon Lääkäriyhdistys jakaa nuoren tutkijan matka-apurahoja ulkomailla tapahtuvaan kokoukseen tai koulutukseen. Yhdistyksen hallitus päättää kokouksessaan apurahojen suuruuden ja lukumäärän hakemusten perusteella. 

Nuorella tutkijalla tarkoitetaan ei-dosentti tasoa saavuttanutta lääkäriä. Lisäksi hakijan pitää olla P-SLY:n jäsen. Ikärajaa ei ole.

Hakeminen tapahtuu lyhyellä, vapaamuotoisella yhdistyksen hallitukselle osoitetulla hakemuksella, jonka pitää olla perillä Duodecimin aluetoimistossa 31.3.2021 mennessä.

Apurahan tarkoituksena on tukea taloudellisesti PSLYn alueella tapahtuvaa lääketieteen tutkimustyötä ja nuorten tutkijoiden tutkimustulosten julkistamista kansainvälisissä kokouksissa. Apurahan voi käyttää myös etäkongressiin.

Matka-apurahoja voidaan myöntää omien tutkimustulosten esittämisestä aiheutuvien kulujen kattamiseen. Hakemukseen pitää liittää hyväksytty kokousabstrakti (suulliseen tai posteriesitykseen) sekä selvitys muusta rahoituksesta.

Matka-apurahat jaetaan vuosikokouksessa 20.4.2021.

Matka-apurahan käytöstä pitää laatia matkakertomus P-SLY:n hallitukselle. Apuraha maksetaan matka-, majoitus- yms kuitteja vastaan. Lasku ja matkakertomus on tehtävä 6 kk:n kuluessa matkasta.

Hakemukset lähetetään osoitteeseen

Pohjois-Savon Lääkäriyhdistys / Duodecimin aluetoimisto
PL 1199, 70211 Kuopio (käyntiosoite: Microkatu 1, M-osa, 9. krs)
 

Lisätietoja:

Jussi Paterno
PSLY:n puheenjohtaja
psly.puheenjohtaja@gmail.com

Henna Saari
sihteeri
psly.sihteeri@gmail.com