Tulevaa toimintaa

Tietoja tapahtumista myös yhdistyksen Facebook sivuilla     

                                                                                                          

Vuosi 2019

 

 

19.7.2019 Oopperaretki

Retki Oopperajuhlille on tänä vuonna 19.7. Ohjelmassa on tuolloin Rigoletto ja meille on järjestetty 25 kiintiöpaikkaa. Ruokailu on ennen oopperaa Vanhalla Casinolla, jossa on mahdollista nauttia La Scala menu. Kyyti järjestetään aiempaan tapaan Kuopiosta. Ilmoittautumiset Savonlinna Toursille, lippukiintiö on varattu maaliskuun loppuun meille. Hinnat: ruoka 50 €/hlö ja oopperalippu 135€/hlö. Lippuvaraukset sales@savonlinnatours.fi

 

P-SLY:n Martti Hämäläinen -palkinto v. 2019

Pohjois-Savon Lääkäriyhdistys jakaa joka syksy Itä-Suomen Lääketiedetapahtuman avajaisissa professori Martti Hämäläisen nimeä kantavan ansioituneen nuoren tutkijan tunnustuspalkinnon. Palkintosumma on 5 000 €.

Palkinnon saajaksi esitetyn pitää olla lääketieteen lisensiaatti ja lääketieteen tohtori, joka on tehnyt menestyksellistä tutkimustyötä. Hänen tulee olla alle 40-vuotias ja Pohjois-Savon Lääkäriyhdistyksen jäsen. Dosentuuri ei ole este.

Palkintoesityksiä voivat tehdä yhdistyksen toimialueen sairaalat, laitokset ja klinikat, joissa toimii edellytykset täyttäviä nuoria tutkijoita. Lisäksi yhdistyksen jäsenet voivat tehdä palkintoesityksiä.

Vapaamuotoiset esitykset palkinnon saajaksi perusteluineen osoitetaan PSLY:n puheenjohtajalle Antti Sandénille ja ne tulee jättää 31.5.2019 mennessä osoitteella:

Pohjois-Savon Lääkäriyhdistys / Duodecimin aluetoimisto
PL 1199 (Technopolis)
70211 Kuopio

Lisätietoja:

Antti Sandén
PSLY:n puheenjohtaja
psly.puheenjohtaja@gmail.com

Henna Saari
PSLY:n sihteeri
psly.sihteeri@gmail.com