Tulevaa toimintaa

Tietoja tapahtumista myös yhdistyksen Facebook sivuilla!

 

Talviliikuntatapahtuma Scandicin rannassa su 25.2.2018 klo 11-14

Vietämme koko perheen talviulkoilupäivää perinteiseen tapaan liikunnan, hyvän seuran sekä sopan ja makkaran syönnin parissa. Paikalla Ullan krouvin soppatykki ja grilli, tarjolla siis keittoa, kuumaa juomaa ja makkaraa. Ennakkoilmoittautumisia ei tarvita, tervetuloa koko perheen voimin!

Apurahojen haku pe 16.3.2018 mennessä

Matka-apuraha

Pohjois-Savon Lääkäriyhdistys julistaa haettavaksi 16.3.2018 mennessä Nuoren Tutkijan Matka-apurahan. Apurahojen tarkoituksena on tukea taloudellisesti PSLY:n alueella tapahtuvaa lääketieteen tutkimustyötä ja nuorten tutkijoiden tutkimustulosten julkistamista kansainvälisissä kokouksissa. Lisätietoja https://www.psly.fi/matka-apuraha/

Kliininen apuraha

Pohjois-Savon Lääkäriyhdistys julistaa haettavaksi 16.3.2018 mennessä Kliinisen apurahan. Apurahojen tarkoituksena on tukea PSLY:n alueella tapahtuvaa kliinistä työtä tekevien lääkäreiden ammatillista kehitystä, uusien tutkimus- ja hoitomenetelmien soveltamista käytännön kliiniseen työhön sekä muita kliinisen lääketieteen kehityshankkeita. Erityisenä kohteena on uusiin tutkimus- ja hoitomenetelmiin perehtyminen ulkomailla, ja niiden soveltaminen sen jälkeen PSLY:n alueella. Kliinistä apurahaa ei myönnetä tieteellisiin kokouksiin. Lisätietoja https://www.psly.fi/kliininen-apuraha/

Apurahahakemukset pyydetään toimittamaan yhdistyksen toimistolle lähetettävän paperisen version (käyntiosoite: Microkatu 1, M-osa, 9. kerros (Technopolis-torni), 70210 Kuopio, postiosoite: PL 1199, 70211 Kuopio) lisäksi sähköisessä muodossa puheenjohtajan ja sihteerin sähköposteihin psly.puheenjohtaja@gmail.com ja psly.sihteeri@gmail.com.

                                                                                                                                  

PSLY 101 vuotta -vuosikokous ja vuosijuhla 14.4.2018

Yhdistyksemme vuosikokous ja vuosijuhla pidetään tänä vuonna Kuopion Klubilla lauantaina 14.4.

Tilaisuus alkaa kokouskahveilla klo 17, vuosikokous pidetään 17.30-18.30 ja vuosijuhlaa vietetään klo 19 alkaen. Vuosijuhlassa juhlapuhujana Ismo Apell. Ohjelmassa myös loppuillasta tanssia; tanssiorkesterina Tonin Setelit.  Illalliskortin hinta 30 e /jäsen ja 40 e /avec. Tarkempaa tietoa, vuosikokouskutsu ja ilmoittautumisohjeet tulevat myöhemmin.

PSLY:n vappu 30.4.2018

Koko perheen vappujuhlaa vietetään perinteisesti tänäkin vuonna vapunaattona. Tarkempaa tietoa tästäkin tulossa myöhemmin.

Oopperajuhlaretki  3.8.2018: Turandot

Nyt on tullut aika hankkia liput oopperajuhlaretkelle!

Lähdemme siis jälleen porukalla Savonlinnan oopperajuhlille bussikuljetuksella Kuopiosta, alustava lähtöaika noin klo 14. Ennen oopperaa ruokailu ravintola Hospitzissa klo 16.30.

Olemme varanneet PSLY:lle oman lippukiintiön ja tehneet Hospitziin alustavan varauksen. Liput ja ruokailu tulee jokaisen varata itse Savonlinnan matkailupalvelusta. Aiempina vuosina paikkamme ovat olleet melko takana, nyt olemmekin varanneet parempia eli B-katsomon paikkoja.

Ryhmäalennuksella  liput 129,50€ / kpl ja päivällisen hinta 63 e /henkilö.

Ilmoittautuminen ja oopperalippujen sekä päivällisen varaus 16.2. mennessä:

Savonlinna Tours / Päivi Ruuskanen,  sales@savonlinnatours.fi ,  p. 050 548 4004

Bussimatkajärjestelyjen osalta olemme myöhemmin yhteydessä niihin, jotka ovat hankkineet lipun.