Jäseneksi

Oletko kiinnostunut tutustumaan Pohjois-Savossa toimiviin kollegoihin ja heidän perheisiinsä liikunta- ym. yhteisten tapahtumien puitteissa?

Pohjois-Savon Lääkäriyhdistys on Suomalaisen lääkäriseura Duodecimin alueellinen jäsenjärjestö, joka on perustettu 1916. Sen toiminta-alue on Pohjois-Savo ja kotipaikka Kuopio. Yhdistyksen tarkoituksena on toimia alueen lääkärien kollegiaalisena yhdistyksenä, kehittää ja tarjota täydennyskoulutusta, lisätä jäsenten ammattitaitoa ja vastuuntuntoa sekä edistää terveyden- ja sairaanhoitoa.

Toimintamuotona ovat esitelmät ja täydennyskoulutustilaisuudet, vuosikokous sekä jäsenten ja heidän perheenjäsentensä virkistystilaisuudet. Mm. joka vuosi järjestettävät koko perheen liikuntailta Kuopio hallilla ja talviliikuntapäivä ovat olleet suosittuja. PSLY myöntää myös vuosittain Martti Hämäläinen-palkinnon ansioituneelle tutkijalle sekä nuoren tutkijan matka-apurahan.

Jäseneksi voivat liittyä Pohjois-Savossa toimivat lääkärit. Jäsenmaksu on 30 €/vuosi. Mikäli haluat liittyä jäseneksi, lähetä vapaamuotoinen jäsenhakemus sähköisesti (toimisto@psly.fi) tai maapostina Duodecimin aluetoimistoon (PL 1199, 70211 Kuopio). Jäsenhakemuksessa pitää olla ilmoitettuna nimi, osoite, sähköpostiosoite ja erikoisala. Jäseneksi voit myös liittyä tästä

Lisätietoja yhdistyksen toiminnasta:
psly.puheenjohtaja@gmail.com  Jussi Paterno